Arogance moci na Praze 3 - pokračování

Reakce na příspěvek

Arogance moci na Praze 3 - pokračování

29.6.2010 11:42 vložil l.camsky

Dne 21.12.2009 mě byl na www.kauza3.cz uveřejněn článek týkající se chování radnice MČ Praha 3 vůči občanům, kteří privatizovali byty i s přilehlými pozemky (www.kauza3.cz/kauze-radnice/jak-radnice-prahy-3-vyvlastnuje-pozemky.html).
Dnes si Vás dovolím informovat o dalším průběhu celého procesu. Je zřejmé, že nátlak a vydírání ze strany radnice MČ Praha 3, prostřednictvím dopravního odboru, pokračuje.
I přes veškerá osobní jednání, mimo jiné s panem místostarostou Mgr. Janem Šmídem, vedoucím odboru dopravy Ing. Martinem Vančurou, dopisy na starostku pí. Kozumplíkovou, pokračují v zastrašování tím, že nám opět vyměřili pokutu za instalování sloupků na našem vlastním pozemku (datováno 9.6.2010, podklady dodal Odbor Majetku UMČ Praha 3).
Já jako občan Prahy 3 jsem dle kupní smlouvy koupil bytovou jednotku vč. spoluvlastnického podílu na předmětném pozemku - ostatní plocha. Tak to stojí psáno a je to i dáno na katastrálním úřadě.
Stavební povolení bylo jasně dané, pouze stavební odbor pod vedením Ing. Karla Urbana, vyhodnotil celou situaci cestou nejmenšího odporu - tj. napojení cesty z přilehlého parkoviště na sousední soukromý pozemek. Z uvedeného vyplývá, že MČ Praha 3 napojila komunikaci v rozporu se stavebním povolením na náš společný pozemek a vlastně tak provedla "černou stavbu".
Nemám v úmyslu zde rozvádět jednotlivé detaily, které budou následně, předpokládám, předkládány soudům v tom pořadí, jak se budeme odvolávat.
Pokud bych vzdáleně uvažoval o tom, že na předmětném pozemku (jak se nám snaží vnutit MČ Praha 3, prostřednictvím odboru dopravy), který jsme řádně odkoupili za tržní cenu, bylo věcné břemeno jako veřejná účelová komunikace (kupní smlouva a ani katastr nemovitostí o tom nic neví), jsem oprávněn se domnívat, že prodávající (bývalý starosta MČ Praha 3 p. Český a současná starostka MČ Praha 3 pí. Kozumplíková) spáchali možný podvod a tuto závažnou skutečnost při prodeji kupujícím zatajili.
Nejsem si vědom toho, že bych měl zálibu v kupování veřejných účelových komunikací.
Touto krátkou informací jsem chtěl jenom přispět do povědomí spoluobčanů, kdo že nám to tady vládne. Pokud chce někdo nechávat si pošlapávat svoji důstojnost a neustále bránit svoje vlastnictví i práva, nechť volí současné vedení radnice (ODS, ČSSD, KSČM). Pro ty ostatní - VOLTE JINAK.

Lubomír Čámský
l.camsky@seznam.cz
kandidát Věcí veřejných do zastupitelstva
městké části Praha 3 v říjnu 2010

P.S.: Právě došlá nová informace. Dne 24.6.2010 Odbor výstavby ÚMČ Praha 3 vydal oznámení o zahájení územního řízení "Příjezdová komunikace na pozemku č. parc. 2639/119 k parkovacím stáním pro domy č.p. 2535 a 2536 na pozelmcích č. parc. 2639/69 a 2639/70 při ulici Na Lučinách 1 a 3". Tak tam mají trochu chaos, jest-li se nepletu.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Re: sběrna starého papíru,kostí,hadrů,železa ap.

Ve sběrně byl pan Kouba s paní Koubovou, Název na Smetance nesla i hospoda kousek od Zeleného stromu v Táboritské ul roh se Sudoměřskou.
pokračování

Re: Klukovská léta

Je mi 70,ale hlavou tak na 30 a ted ke staru si evokuji to krasne detstvi.Bydlel jsem ulici Nakvasova 8, hned pod schody na Kopec, kde jsme hrali na betonovem placku, s micem gorodky,v zime ...
pokračování

Re: Reakce na Názor pana Konvičky

Milá Nikol, právě finální předložení návrhu usnesení do rady je výsledkem odpracovaných hodin a přípravy při konkrétním projektu. A o tom je můj článek, lenost a nekompetentnost ...
pokračování

Reakce na Názor pana Konvičky

Mohla bych se pustit do rozebírání jednotlivých příkladů, které pan Konvička uvádí. Předpokládám ale, že čtenáři vědí, že předložení tisku není jediná práce, která se ...
pokračování

K předvolebnímu chlubení

Piráti jsou součástí koalice a bylo úplně běžné, že úspěch koalice prezentovaly jako „svůj“ všechny koaliční strany, bez ohledu na to, kdo byl podepsaný jako předkladatel ...
pokračování